Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Moje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 25 minutami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 3 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 26 minutami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 32 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 39 minutami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 1 hodinou
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 2 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 3 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 3 hodinami
Perníčky
horakova654 před 4 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 4 hodinami
Tématické fráze:
křehké kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
krehke rizky,
jak udělat křehké řízky,
krehky kureci řízek,
křehké kuře,
křehký řízek,
křehký řízek,
křehké kuře recept,
řízky z kuřecích prsou,
křehká kuřecí prsa,
krehký řízek recept,
jak udělat krehke kureci rizky,
křehké kurecí,
kuřecí řízky recepty,
křehké kuřecí prsa,
křehké řízek recept,
recept na křehké řízky,
dobre kureci řízky,
křehke řízky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
škrob bramborový,
šťáva citronová,
soda jedlá,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (20)
Jj, k reakci sody s citronem určitě došlo ale je otázne, kolik CO2 po reakci v lednici ještě zůstalo ve směsi.
No, nemyslím že je tady přání otcem myšlenky
zrejme tiež sa jedná o podobnú chemickú reakciu ako v tomto recepte...
Mám rada netradičné postupy, aj v jednom aj v druhom prípade.
Proč ta soda? (o těstíčko se asi nejedná)
Nezkoušela jste smažit vedle sebe s marinádou se sodou a s marinádou bez sody? Myslím, že znatelný rozdíl tam nebude
Nemáte pravdu, znám vás už dlouho a ten, kdo sem chodí pavidelně, také. Možná si to neuvědomujete, ale styl psaní (a také určité drobnosti z osobního života, které každý z nás semtam utrousí), jsou jako rukopis nebo přímo podpis.
Jen řečnická, na kterou netřebuji odpověď - proč jste u svého příspěvku vypíchla, že je hosta moderátorka? S receptem tahle naše práce přeci vůbec nesouvisí
K receptu nejsou žádné komentáře.