Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Moje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 24 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 54 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 20 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 24 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 30 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
křehké kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
krehke rizky,
jak udělat křehké řízky,
krehky kureci řízek,
křehké kuře,
křehký řízek,
křehký řízek,
křehké kuře recept,
řízky z kuřecích prsou,
křehká kuřecí prsa,
krehký řízek recept,
jak udělat krehke kureci rizky,
křehké kurecí,
kuřecí řízky recepty,
křehké kuřecí prsa,
křehké řízek recept,
recept na křehké řízky,
dobre kureci řízky,
křehke řízky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
škrob bramborový,
šťáva citronová,
soda jedlá,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (20)
Jj, k reakci sody s citronem určitě došlo ale je otázne, kolik CO2 po reakci v lednici ještě zůstalo ve směsi.
No, nemyslím že je tady přání otcem myšlenky
zrejme tiež sa jedná o podobnú chemickú reakciu ako v tomto recepte...
Mám rada netradičné postupy, aj v jednom aj v druhom prípade.
Proč ta soda? (o těstíčko se asi nejedná)
Nezkoušela jste smažit vedle sebe s marinádou se sodou a s marinádou bez sody? Myslím, že znatelný rozdíl tam nebude
Nemáte pravdu, znám vás už dlouho a ten, kdo sem chodí pavidelně, také. Možná si to neuvědomujete, ale styl psaní (a také určité drobnosti z osobního života, které každý z nás semtam utrousí), jsou jako rukopis nebo přímo podpis.
Jen řečnická, na kterou netřebuji odpověď - proč jste u svého příspěvku vypíchla, že je hosta moderátorka? S receptem tahle naše práce přeci vůbec nesouvisí