Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,14 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 5,53 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Moje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 12 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 31 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 53 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 57 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové karbanátky,
karbanátky z tvarohu,
tvarohové karbenátky,
recepty tvarohové karbanátky,
karbenátky z tvarohu,
recepty z tvarohu,
karbanatky s tvarohem,
bezmase karbanatky z tvarohu a ovesných vloček,
tvaroh v receptech,
recept tvarohové karbanátky,
karbanátky recept,
recept 54356 karbanatky tvarohu,
karbanatky a noky z tvarohu,
tvarohové karbanátk,
tvaroh recept,
karbenátky z tvarohu recept,
recepty s tvarohem,
karbanátky z vloček a tvarohu,
karbenatky s tvarohem,
recepty karbanátky
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)
Vaničkové tvarohy mají jinou konzistenci, kašovitější a krémovější - já osobně s nimi kromě dezertů nemám moc dobrou zkušenost, na tohle bude lepší určitě kostka ve staniolu. Vyzkouším, dobře okořeněné to bude moc dobré.