Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,14 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 5,53 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Moje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 16 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 35 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 57 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 1 hodinou
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové karbanátky,
karbanátky z tvarohu,
tvarohové karbenátky,
recepty tvarohové karbanátky,
karbenátky z tvarohu,
recepty z tvarohu,
karbanatky s tvarohem,
bezmase karbanatky z tvarohu a ovesných vloček,
tvaroh v receptech,
recept tvarohové karbanátky,
karbanátky recept,
recept 54356 karbanatky tvarohu,
karbanatky a noky z tvarohu,
tvarohové karbanátk,
tvaroh recept,
karbenátky z tvarohu recept,
recepty s tvarohem,
karbanátky z vloček a tvarohu,
karbenatky s tvarohem,
recepty karbanátky
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)
Vaničkové tvarohy mají jinou konzistenci, kašovitější a krémovější - já osobně s nimi kromě dezertů nemám moc dobrou zkušenost, na tohle bude lepší určitě kostka ve staniolu. Vyzkouším, dobře okořeněné to bude moc dobré.