Suroviny
Porce: 4 porce po 2 koulích
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 568 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,46 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanické žemlové knedlíky :D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8mY
Moje poznámka
Kanické žemlové knedlíky :D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8mY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 15 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Tématické fráze:
žemlové knedlíky,
knedlíky recepty,
knedlíky havlíček,
celozrnné knedlíky podle petra havlíčka,
celozrnné knedlíky od havlíčka,
celozrnný knedlík havlíček,
celozrnné knedlíky havlíček,
zdravější knedlíky,
celozrnný knedlík podle havlíčka,
knedlíky petra havlíčka,
kuchařka ing.havlíčka,
kuchařka havlíček,
kuchařka havlíčka,
celozrnné knedlíky podle havlíčka,
zemlove hrníčkové knedlíky,
havlíček zdravý knedlík,
knedlíky podle havlíčka,
knedlíky z tmavého pečiva,
knedlík podle petra havlíčka,
hrníčkový celozrnný knedlík
Suroviny:
rohlík celozrnný,
rohlík,
vejce,
pažitka,
klobása uzená,
mléko,
mandle sekané,
mouka hrubá
Komentáře (13)
Název "zdravější" bych použila při použití všech rohlíků celozrnných, použitím vody ne mléka, místo vajec jen bílky, klobása - vynechat, nahradit kuřecí zauzenou šunkou, hrubou mouku nahradit celozrnnou. Případně vařit jako "hrníčkové".