Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,10 g |
| Tuky | 26,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 865 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 1,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Moje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 3 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 6 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 6 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 6 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 7 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 7 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 8 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kaki s kuřecím masem,
kureci maso s ovocem,
kuřecíprsa s ovocem,
kuřecí s kaki,
kuřecí prsa recept,
kureci prsa s ovoce,
kuřecí na z kaki,
kureci prsa na kaki,
kuřeci a z kaki,
recepty s exotickým ovocem,
kuřecí prsa na ovoci,
kaki a kureci,
kureci prsa na mandarinky,
kureci prsa na mandarinky,
maso z ovocem,
kuřecí prsa s kaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaki,
mandarinky,
brusinky zavařené,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (8)
Už vás čtu jenom z čiré zvědavosti...
Vy zde podrobujete tortuře evidentně nedozrálé kaki, jehož konzistence se blíží spíše cukrové řepě
Griluji kdeco, tak jsem tedy poprvé zkusil opražit i naměsíčkované mandarinky...
Proč se to tak dělá?
Pravda, MĚKKÁ dužina ještě poněkud změkla, zato ale slupečky ztuhly a zhořkly (hořkost mi nevadí).
Pokud se to ad. 3 postupu ještě vaří, nestačilo by to i bez opékáni předem?
No, "Éto váše děěělo", že