Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 812 kJ / 4 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,93 g |
Tuky | 281,06 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 10,91 g |
Sacharidy | 232,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné šátečky - slané pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ll8r
Moje poznámka
Kořeněné šátečky - slané pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ll8r
Nejnovější recepty
Granola s pohanovými vločkami
Přidáno před 21 minutami
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 11 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 12 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy
katerinaas před 3 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 10 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 11 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 12 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 12 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 13 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 13 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 14 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 15 hodinami
Tématické fráze:
slané šátečky,
korenene satecky,
slane pecivo z hery,
slané pečivo,
slané šátečky z hery,
sýrové satecky,
recepty na slane satecky,
parmazanove satecky,
cesnekove šátečky,
slané tvarohové pečivo,
kořeněné slané pečivo,
satečky z hery,
slané pečivo s česnekem,
kynuté slané tvarohové pečivo,
slané pečivo se seminkama,
slané pečivo z hery a tvarohu,
slané pečivo s tuňákem,
kořeněné pečivo,
slané pečivo k vinu plněné česnekem stavenym syrem,
slané šátečky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
tvaroh měkký,
pečící papír,
sýr niva,
šunka,
vejce,
koření,
Komentáře (3)