Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,81 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 27,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 60,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kuřecích stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky.
Krok 2: Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme cca 15-20 minut.
Krok 3: Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s chlebem.
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na segedínske zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LZ
Moje poznámka
Variace na segedínske zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LZ
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Tématické fráze:
segedín,
segedyn,
segedín recept,
kuřecí segedín,
recept segedín,
nejlepší segedín,
sedegin,
recept na segedin,
segetin,
segenin,
segetýn,
cuketový segedín,
recepty segedin,
segedín z kuřecího masa,
zdravý segedin,
segedin z cukety,
kančí segedín,
segedyn recept,
drůbeží segedín,
segedin recepty
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
cibule,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
voda,
zelí kysané,
smetana ke šlehání,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit