Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 422 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,49 g |
| Tuky | 4,72 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 107,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme. Nakrájíme na menší kousky a vaříme v osolené vodě doměkka.
Krok 2: Když jsou brambory měkké, přidáme horké mléko, máslo, křen, hořčici a vyšleháme pyré.
Zveřejněno 26. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové pyré s hořčicí a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOwp
Moje poznámka
Bramborové pyré s hořčicí a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOwp
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 22 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 6 minutami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 9 minutami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 56 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 1 hodinou
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 1 hodinou
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 3 hodinami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 3 hodinami
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 4 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 4 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 5 hodinami
Tématické fráze:
brambory s krenem,
bramborová kaše s křenem,
recept bramborové pyré,
krenové bramborové pyré,
jaký rozdíl mezi pyré a kaší,
batatove pyre s krenem,
bramborove pyre s hrubozrnnou horcici
Suroviny:
brambory,
sůl,
mléko,
máslo,
hořčice pikantní,
křen strouhaný
Komentáře (5)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bramborov%C3%A1_ka%C...
Doufám, že "mixování" a "šlehání" jsou v těchto končinách pořád ještě dvě různé věci
No, kdo ale rád vzpomíná na brkaši ze školní jídelny, tak šlehá, že (a ředí)