Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 422 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,49 g |
| Tuky | 4,72 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 107,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme. Nakrájíme na menší kousky a vaříme v osolené vodě doměkka.
Krok 2: Když jsou brambory měkké, přidáme horké mléko, máslo, křen, hořčici a vyšleháme pyré.
Zveřejněno 26. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové pyré s hořčicí a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOwp
Moje poznámka
Bramborové pyré s hořčicí a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOwp
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
brambory s krenem,
bramborová kaše s křenem,
recept bramborové pyré,
krenové bramborové pyré,
jaký rozdíl mezi pyré a kaší,
batatove pyre s krenem,
bramborove pyre s hrubozrnnou horcici
Suroviny:
brambory,
sůl,
mléko,
máslo,
hořčice pikantní,
křen strouhaný
Komentáře (5)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bramborov%C3%A1_ka%C...
Doufám, že "mixování" a "šlehání" jsou v těchto končinách pořád ještě dvě různé věci
No, kdo ale rád vzpomíná na brkaši ze školní jídelny, tak šlehá, že (a ředí)