Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 928 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,70 g |
Tuky | 53,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lososové steaky mírně osolíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, vložíme lososa nejprve kůží dolů a krátce z obou stran opečeme. Doba závisí na výšce steaků a vaší chuti.
Krok 2: Zakysanou smetanu smícháme s kaviárem, případně dochutíme solí a citronem.
Krok 3: Lososa na talíři mírně přelijeme připravenou kaviárovou omáčkou, doplníme hladkolistou petrželkou a ihned podáváme.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Zveřejněno 25. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Moje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 11 minutami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 18 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 23 minutami
Letní moučník
Marcela0123 před 59 minutami
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Ennia před 1 hodinou
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
limosek před 2 hodinami
Ovocné řezy s pudinkem
Birdmann před 2 hodinami
Rýnská roštěná
evosheek před 2 hodinami
Boloňské špagety
Hahan před 2 hodinami
Suroviny:
losos,
kaviár,
smetana zakysaná,
sůl mořská,
citron,
olej,
petržel
Komentáře (10)
Patrně se jedná o STUDENOU omáčku, a ty se podávají K MASU, nebo na studeném mase, což ale patrně není tento případ, že.
No, ale proti gustu...