Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé cuketové těstoviny se slaninou

Rychlé cuketové těstoviny voní slaninou a připravíte je do půl hodiny. Dle chuti přidejte lístečky tymiánu a posypte oblíbeným sýrem. Jednoduchá večeře, kterou hravě zvládne i začátečník v kuchyni.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 679 kJ /
2 313 kcal
Bílkoviny44,49 g
Tuky129,96 g
Vláknina16,66 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy235,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu. Krok 2: Mezitím na troše rozehřátého oleje osmažíme drobně pokrájenou slaninu dozlatova. Krok 3: Přidáme na nudličky pokrájenou neloupanou mladou cuketu, nasekaný česnek a smažíme do změknutí, na skus. Krok 4: Směs osolíme a opepříme. Můžeme přidat i pár lístečků tymiánu. Krok 5: Těstoviny scedíme a vmícháme do cuketovo-slaninové směsi. Nandáme na talíře, posypeme strouhaným sýrem a podáváme.

TIP: Velký přehled: těstoviny na mnoho způsobů

Zveřejněno 4. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpJR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpJR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

"...neloupanou mladou cuketu, nasekaný česnek a smažíme do změknutí, na skus."
Hmmm... a není MLADÁ cuketa na skus už na rostlině, he? :-p
No, připomnělo mi to toho taxikáře, jak na řidičku před ním stojící na semaforu volá: "Paninko, ale ta zelená už zelenější nebude..." :-D:-K

recepty73: Postup budiž, ale slanina s cuketou se zřejmě jen restuje, nikoliv smaží. Teda podle mě ;-)

recepty73: "...řízky taky smažím na minimálním množství oleje"
Specifikujte ŘÍZEK:-) Ono je řízek a řízek :-p
No, chápu ale, že máte svůj den, jak píšete níže, že :-8

"následně přidáme na nudličky pokrájenou neloupanou mladou slaninu"... :-D Není myšleno cuketu? :-D. Jinak mne jednoduchost receptu zaujala a protože mám běhání po úřadech, asi využiji :-8

Jana Dorazinová-Remková: ...díky:-D:-K:-K

Tématické fráze:
těstoviny s cuketou a slaninou, recepty cuketa s těstovinami, těstoviny s cuketou, těstoviny s cuketou recepty, cuketa s těstovinami, cuketové těstoviny, rychle testoviny s cuketou, cuketa se slaninou a těstovinami, recepty těstoviny cuketa, rychle těstoviny, rychlé těstoviny recepty, testoviny cuketa slanina, recepty z cukety s těstovinami, rychlý recept z cukety, cuketa s těstovinami a uzeným, tesrovony s cuketou a slanonou, recepty s cuketou, recept na těstoviny, recepty s s těstovinou, rychle recepty z cukety

Suroviny:
těstoviny, slanina anglická, cuketa, česnek, sýr strouhaný, tymián čerstvý, olej, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu