Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,05 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 39,82 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 128,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Moje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 24 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 29 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 30 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 46 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak,
kuřecí steak na medu,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky na medu,
kuřecí stehenní maso recepty,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky recepty,
steak z kuřete na na tymiánu,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí steak z vykoštěných stehen,
kureci steak s kůží,
steaky na medu,
kuřecí steak s medem,
pečeme kuřecí steaky,
doba pečení kuřecího steaku,
kuřecí na medu s tymiánem,
jak péct kuřecí steaky,
kuřecí nožky na medu,
kureci platek na medu,
kuřecí steak na na medu
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
med,
tymián,
vývar masový,
smetana na vaření,
mouka hladká,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (7)
No, ponechme stranou co je to steak, že
Pokud dělám stejné maso, tedy kus kuřecí nožky v kožuchu, tak nejprve opékám kůží dolů asi 2x delší dobu než posléze druhou stranu bez kůže a bohatě to stačí
...a troubu posléze nepoužívám