Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 567 kJ / 2 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,49 g |
Tuky | 120,48 g |
Vláknina | 5,82 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 246,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosové srdéčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrOM
Moje poznámka
Kokosové srdéčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrOM
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 48 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 48 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
kokosove dorty,
kokosový dort recept,
kokosové srdce,
kokosové vršky,
kuřecí srdéčka recept,
recept kokosový dort,
psani na dort,
dort medvěd recept,
recept na kokosovy dort,
dort srdce s kokosem,
kokosový dortový korpus,
rozpis surovin na dort srdce,
kokosové krémové srdce,
jemny kokosovy dort,
káva kokosový dortík,
kokosový pečený dort,
dort srdce kokosovy,
kokosovy dort srdce,
pečený dort s kokosem,
recept kokosové srdce
Suroviny:
vejce,
cukr,
máslo,
voda,
káva rozpustná,
ořechy mleté,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
krém,
k2 hmota,
marcipán,
rum,
Komentáře (24)