Zelenina na kari
Zelenina na kari je svěží a aromatický pokrm inspirovaný indickou kuchyní, který nabízí bohaté chutě a pestré barvy v jednom talíři. Směs sezónní zeleniny je dochucena exotickým kari kořením a smetanou, což vytváří jemnou, krémovou omáčku s lehce pikantním nádechem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQ2r
Moje poznámka
Zelenina na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQ2r
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 33 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 34 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 44 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 16 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zelenina na kari,
kari,
zeleninove recepty,
kari zelenina,
karí recept,
zelenina s kari,
zelenina na kari recept,
zeleninove kari,
recept zeleninové kari,
zelenina kari,
kys zelenina.cz,
lilek na kari,
celer na kari,
recept na zeleninové kari,
kari jídlo,
veprové, celer, porek, cuketa recept,
bezmase kari,
orestovaná zelenina,
kari a zelenina,
zelenina na kari
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer řapíkatý,
pórek,
rajče,
cuketa,
lilek,
máslo,
cibule,
česnek,
bambusové výhonky,
škrob kukuřičný,
smetana,
vegeta,
koření kari,
pepř bílý mletý,
vývar masový,
sůl
Komentáře (4)