Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,50 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky.
Krok 2: Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku.
Krok 3: Následně každý plátek osolíme a opepříme.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 6. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Moje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 51 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
řízek porthaus,
hovězí porthaus,
teleci řizek porthaus,
hovězí řízek porthaus,
porthaus z hovězí roštěné,
recepty hovězí porthauz,
rizek port haus,
roštěná porthaus,
teleci porthaus,
porthaus steak,
porthaus řízek,
řízek porthouse,
vorařský řízek recept,
recept na pothaus,
pordhaus,
portahaussteak,
hovězí řízky porthaus,
porthaus cesnek,
pokrm porthaus,
porthaus z roštěnce
Suroviny:
roštěná hovězí,
brambory,
česnek,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...