Hovězí řízek se sýrem

sidera Kuchař: sidera

Hovězí maso 2 názory

Suroviny

vařená hovězí plec
sýr Eidam
sůl
hořčice s křenem
citronová šťáva
mouka
vejce
strouhanka na obalení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vařené hovězí maso nakrájíme na slabší řízky.

  2. Pokapeme citronovou šťávou, posolíme, potřeme hořčicí a přimáčkneme asi 3mm plátek sýra.

  3. Vše obalíme v trojobalu a smažíme na tuku.

    Podáváme s bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 57 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí řízek se sýrem

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovezi rizky židovský řízek jihočeský řízek horacky rizek salzburské řízky hovězí srdce jako řízek rizek v trojobalu obrácené řízky z hovězího masa hovězí v trojobalu obrácené hovězí řízky židovský řízek recept obrácené řízky se sýrem řízek z hovězího srdce řízky v trojobalu jihočeský kuřecí řízekl hovězí obrácené řízky jihoceske rizky hovězí srdce řízky obracene rizky hovezi rizky z hovezi plece

Zapomněl/a jsem heslo