Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórkové řízečky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2009 15:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 006 kJ / 1 196 kcal
Bílkoviny84,26 g
Tuky29,42 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 2,09 g
Sůl4,52 g
Sacharidy139,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je možné použít i žampióny, nebo hlívu a s bramborovou kaší je to moc dobroučké i celkem dietní a lehké jídlo.

Zdroj:Nej...recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Bibinka

22. 1. 2011 14:28

Ivko a Luco(neregistrované), já vám velmi děkuji za vyzkoušení a těší mě, že jste byli spokojení s chutí;-)Díky holky:yes:

Ivka

20. 1. 2011 13:08

právě jsem dopekla a jsou výborné...
určitě jsem je nepekla naposled

Luca

31. 7. 2009 19:18

Právě si tuhle baštu dělám na večeři a musím říct, že už první kousek mě dostal! Určitě brzo zopakuji;-)

Bibinka

13. 7. 2009 16:35

Cathleen, díky za vyzkoušení a za krásné fotky-Ilonka má pravdu, lívanečník je bezva. Recept je hned veselejší a lákavější;-)

cathleen

13. 7. 2009 15:40

:-)Dík, byla jsem ráda, že ho můžu využít...koupila jsem ho, náhodou, v jedné aukci:yes:

Iljusa

13. 7. 2009 15:37

zajímavé - Cathleen - máš nádherný lívanečník :-!:-!:-!:yes:;-)

cathleen

13. 7. 2009 15:02

:yes::yes:+

Bibinka

13. 1. 2009 19:44

To je opravdu dobrá pomůcka, ale co když si jeden nevzpomene ani na tu písničku:-?, jo tak to je potom v háji;-)Mám tu někde recept pro Tvého přítele, tak trochu hledám víš.:yes:

JanaDorazinova

13. 1. 2009 18:51

Bibi, ale nevadí, ten sušený mám doma. Když si nemůžu vzpomenout na to koření, vždycky si zazpívám.."běží liška k Táboru...":-))

Bibinka

13. 1. 2009 18:49

Jani R. jéééé, to jsi mi udělala radost s tím diabetem, opravdu!:-D:-)) Víš, nemusí to držet až tak "pintlich", ale jíst víc x denně a fakt podle té diabetické diety. Jak jsem říkala, jednou za čas ať si dá na co má chuť:-p. Jani a zázvor čerstvý nastrouhaný, nebo zázvor sušený, jako kořeníčko. Ten čerstvej je lepší, ale taky se nedá vždycky zrovna sehnat.:-(

JanaDorazinova

13. 1. 2009 18:30

Hmm, tak to se mi docela líbí, asi bych použila tu šunku, jak je myšleno, Bibi zázvor, nebo koření, jaké třeba?:-O Jinak, však víš, dneska jsem sám diabetes, to by asi mohlo být, ne?:-)):-D Teď zrovna peču DIA jablečník od kedlubny, tak vidíš, vzala jsem si to k srdci a miláček už dneska jedl po páté!:-)):-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: diabetes dieta recepty kuřecí řízečky s porkem zázvor a diabetes diabetes dieta recepty na diabetes diabetická dieta recepty recepty při diabetu diabetes recepty recepty pro diabetes diabeticke jidlo lehká dietní jídla lehke diabeticke recepty lehká a dietní jídla porkové recepty recepty diabetes diabetické jídla řízečky s porkem řízečky s porkem mleté kuřecí rizecky s porkem porkova basta

Suroviny: pórek, šunka, vejce, zázvor, solamyl, houby, mléko, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Pórkové řízečky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RZK