Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špecle s kuřecí směsí

Chlazené špecle z pultu obchodů výrazně zkrátí dobu přípravy tohoto rychlého pokrmu. Z kuřecího masa s přísadami náležejícími do středomořské kuchyně pak vytvoříte skvělou omáčku. Na výsledku si zcela jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 185 kJ /
2 195 kcal
Bílkoviny204,03 g
Tuky13,27 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 2,50 g
Sůl5,98 g
Sacharidy301,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso, papriku a rajčata nakrájíme na kousky. Krok 2: Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme na oleji do sklovita. Krok 3: Přidáme maso s kořením a osmahneme do zhnědnutí masa. Krok 4: K masu přidáme rajčata, papriku a krátce podusíme. Vložíme špecle, prohřejeme je a přidáme smetanu. Za stálého míchání prohříváme, až se smetana vsákne. Krok 5: Na talíři sypeme parmezánem nebo mozzarellou, podle chuti každého.

TIP: Naložená rajčata v oleji - jak na to

Zveřejněno 8. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špecle s kuřecí směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2O8P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špecle s kuřecí směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2O8P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborné a rychlé!

několikrát uvařeno , super nápad

vyzkoušeno , super :yes:

1974andrea: tiež si myslím. Tie dve chute - sušených a z plechovky sa nedajú porovnať, každé je o ničom úplne inom.
(Ako keby človek porovnával sušené a čerstvé huby - oboje je dobré, ale úplne iné.)

Já si teda naopak myslím, že sušená rajčata právě mají svoji specifickou chuť a rajčata z plechovky tomu dodají úplně jinou konzistenci,ne?

Aida, určitě je můžeš nahradit loupanými rajčaty z plechovky, sušená rajčata nemají výraznou chuť, že by tam musela nutně být.

pbarva::-8 ahoj, včera jsem byla v Lidlu, špecle jsem si koupila, ale sušená rajčata nevedou mi říkala prodavačka, můžu je nahradit pestem nebo mám loupaná rajčata v plechovce???? ta sušená - jakou mají chuť????????;-(;-(

Super recept az na ty rajcata moc jich neni musim se na ne zamerit vsude u nas jsou moc drahe:-//

tak už je to ve mně:-)dal bych klidně 100bodu:yes::yes::yes::yes::yes:

Sušená rajčata mají v Lidlu, Kauflandu, Albertu

:yes:Ahoj, můžu se zeptat, kde kupujete sušená rajčata, ještě jsem je nepoužila a tenhle recept vypadá lákavě, díky::-p

Lucie, tyto jsem kupoval v Lidlu

To by nám taky chutnalo :-p

špecle, tedy domácí, jsem dělala nedávno.. tohle vypadá skvěle:yes::-)

Špecle jsem ještě nejedla, ale začnu:-) Vypadá to skvěle:-):-p

Tématické fráze:
špecle, špecle recept, špecle s kuřecím masem, švábské špecle, špecle recepty, recepty špecle, recept na specle, šprecle, výroba špeclí, špecle s, špecle s kuřecím masem a smetanou, recepty na špecle, recept špecle, kuřecí špecle, švábské nudle, špecle s kuřetem, kuřecí smesi, co jsou špecle, omáčka na špecle, švábské špecle recepty

Suroviny:
špecle, prsa kuřecí, smetana ke šlehání, paprika čerstvá červená, cibule, rajče sušené, olej olivový, koření na kuře, parmazán

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu