Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 621 kJ / 3 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 140,43 g |
Vláknina | 46,60 g |
Cholesterol | 561 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 316,59 g |
Postup přípravy
Uložíme na plech. Krok 3: Pre slanú verziu potrieme osoleným vajcom a posypeme sezamom. Sladkú verziu nepotierame ničím.
Pečieme na 180°C. Krok 4: Ešte horúce pagáčiky v sladkej verzii posypeme práškovým cukrom. Slanú verziu neupravujeme ničím.
Zveřejněno 12. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pagáčiky z makové mouky – sladké i slané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lr1j
Moje poznámka
Pagáčiky z makové mouky – sladké i slané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lr1j
Nejnovější recepty
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
maková mouka recepty,
recepty z makové mouky,
co z makové mouky
Suroviny:
mouka maková,
mouka hladká,
mléko,
smetana kysaná,
droždí sušené,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
cukr moučkový,
Komentáře (6)