Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 793 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,87 g |
Tuky | 131,14 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 812 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 158,16 g |
Postup přípravy
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Mléko s máslem ohřejeme a spolu se žloutky zašleháme do scezených brambor. Nakonec na horkou kaši postrouháme sýr a zamícháme do kaše.
Zveřejněno 19. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše s česnekem a se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z6q
Moje poznámka
Bramborová kaše s česnekem a se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z6q
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 2 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 minutami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 23 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 24 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 25 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 26 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 46 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 50 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 50 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 51 minutami
Tématické fráze:
bramborová kaše se sýrem a rozmarýnem,
bramborová kaše se sýrem,
kaše aligot,
bramborová kaše se žloudkem,
aligot,
bramborová kaše se žloutkem,
bramborova kase s česnekem,
bramborová kaše s bazalkou,
recept bramborova kase s cesnekem,
nejlepší bramborová kaše se sýrem, smetanou
Suroviny:
brambory,
česnek,
máslo,
mléko,
sýr tvrdý,
rozmarýn,
cibulka jarní,
brambory,
žloutek,
máslo,
mléko,
sýr tvrdý
Komentáře (6)