Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 102,20 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 495 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Fazolky dáme na talíř, položíme na ně panenku a necháme každého, ať si na talíři osolí a opepří dle své chuti.
Zveřejněno 28. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Moje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na fazolkách,
recept na vepřovou panenku,
panenka a fazolky,
vepřová panenka z fazolemi,
veprova panenka a fazolky,
recepty vepřové panenka fazolky a dipem,
vepřová panenka recepty,
panenka na fazolkach
Suroviny:
panenka vepřová,
fazolky mražené,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (2)
( Já bych jen panenku upravovala vcelku a po odpočinutí nakrájela...ale to je spíš o zvyku...)