Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,80 g |
| Tuky | 102,20 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Fazolky dáme na talíř, položíme na ně panenku a necháme každého, ať si na talíři osolí a opepří dle své chuti.
Zveřejněno 28. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Moje poznámka
Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWqm
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 13 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 4 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 5 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 5 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 5 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na fazolkách,
recept na vepřovou panenku,
panenka a fazolky,
vepřová panenka z fazolemi,
veprova panenka a fazolky,
recepty vepřové panenka fazolky a dipem,
vepřová panenka recepty,
panenka na fazolkach
Suroviny:
panenka vepřová,
fazolky mražené,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (2)
( Já bych jen panenku upravovala vcelku a po odpočinutí nakrájela...ale to je spíš o zvyku...)