Vepřová panenka s fazolkami na kari a česneku

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

1 velká vepřová panenka (600 g)
sůl
pepř
kari koření
hladká mouka
1 cibule
asi 3 stroužky česneku
200 g fazolových lusků
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fazolové lusky vhodíme do vařící vody a povaříme skoro doměkka. Scedíme a odložíme.

  2. Maso nakrájíme na silnější plátky, osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou.
    Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa rychle osmahneme z obou stran. Vyndáme je z pánve a do vypečeného tuku vhodíme nakrájenou cibuli. Restujeme, až cibule zesklovatí, pak k ní vrátíme maso, přidáme utřený česnek a kari koření (použijeme nejvýše jednu rovnou lžičku). Promícháme a rychle zalijeme šálkem vody, aby koření nezhořklo. Krátce podusíme, až maso změkne a vytvoří se lehce zahoustlá šťáva.

  3. K masu přidáme připravené fazolky, prohřejeme a vypneme.
    Podáváme s vařenými brambory.

Poznámka

Zdroj: Labužník.cz, recept jsem si hodně upravila

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 360 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka s fazolkami na kari a česneku

Tématické fráze: vepřová panenka vepřová panenka recepty vepřová panenka recept vepřová panenka s fazolkami top recepty vepřová panenka s fazolkami recepty z vepřové panenky veprová panenka s fazolové lusky recepty vepřová panenka vepřové panenka recept vaříme z vepřové panenka recept veprove maso s lusky recept na vepřovou panenku vaříme z vepřové panenky vepřová pannenka a fazolové lusky vepřová panenka na česneku vepřové z s fazolkami vepřové s fazolkami recept panenka s fazolkami top recepty panenka vepřová recepty vepřové panenka

Zapomněl/a jsem heslo