Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 234 kJ / 1 729 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,47 g | 
| Tuky | 70,67 g | 
| Vláknina | 22,60 g | 
| Cholesterol | 1,12 g | 
| Sodík | 1,84 g | 
| Sůl | 4,42 g | 
| Sacharidy | 172,48 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Brambory zapékané s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QMgY
Moje poznámka
					
				
Brambory zapékané s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QMgY
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 20 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							brynza recepty, 
						
						
							zapekane brambory s drydzou, 
						
						
							recept na zapékané brambory, 
						
						
							zapékané brambory, 
						
						
							brynza brambory, 
						
						
							bryndza recepty, 
						
						
							recept zapékané brambory s bryndzou, 
						
						
							zapékané brambory recepty, 
						
						
							zelí s bramborem a brynzou zapékané, 
						
						
							zapekane brambory s brinzou, 
						
						
							brynza recepty brambory, 
						
						
							recepty s bryndzou
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							párky frankfurtské, 
						
						
							vejce, 
						
						
							brynza, 
						
						
							mléko, 
						
						
							kopr
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (5)
Chápu dobře, že se to vůbec nemusí podlévat?