Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 714 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,19 g |
Tuky | 105,62 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 142,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Moje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové recepty,
bezlepková drobenka,
vločková drobenka,
bezlepkova.drobenka,
drobenka s vločkami,
bezlepkova posypka,
bezlepková žmolenka,
mufinky bezlepkové
Suroviny:
máslo,
cukr třtinový,
vejce,
prášek do pečiva,
borůvky,
vločky ovesné,
mouka rýžová,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá
Komentáře (14)
Jinak jsem tady netušila, že ve slupkách rajčat je gluten. Naštěstí rajčatům dcera moc nedá.
Zelenina s glutenem? Tak to opravdu netuším.
Já znám ještě jiný trik - máslo nechat rozpustit v rendlíku, vychladnout, přidat sypké suroviny na drobenku a vidličkou promíchat, načechrat.....
Při zpracování v dlaních se mi zdá, že se vše na ruce patlá, takhle se toho nemusíme ani dotknout a drobenka je i pěkně načechraná. Zkuste, ulehčuji si práci, jak to jde