Suroviny
Porce: 12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 714 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,19 g |
Tuky | 105,62 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 142,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Moje poznámka
Bezlepkové borůvkové mufiny s křupavou vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q1Gr
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 12 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 38 minutami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 1 hodinou
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 14 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 16 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové recepty,
bezlepková drobenka,
vločková drobenka,
bezlepkova.drobenka,
drobenka s vločkami,
bezlepkova posypka,
bezlepková žmolenka,
mufinky bezlepkové
Suroviny:
máslo,
cukr třtinový,
vejce,
prášek do pečiva,
borůvky,
vločky ovesné,
mouka rýžová,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá
Komentáře (14)
Jinak jsem tady netušila, že ve slupkách rajčat je gluten. Naštěstí rajčatům dcera moc nedá.
Zelenina s glutenem? Tak to opravdu netuším.
Já znám ještě jiný trik - máslo nechat rozpustit v rendlíku, vychladnout, přidat sypké suroviny na drobenku a vidličkou promíchat, načechrat.....
Při zpracování v dlaních se mi zdá, že se vše na ruce patlá, takhle se toho nemusíme ani dotknout a drobenka je i pěkně načechraná. Zkuste, ulehčuji si práci, jak to jde