Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Patříte k těm, kdo milují zavářky v polévce, ale výroba domácích nudlí se vám zdá moc zdlouhavá a pracná? Zkuste připravit drobení do polévky s pomocí kuchyňského sekáčku. Domácí vejce a trocha mouky udělá ve formě drobení v polévce dobrou službu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,18 g |
Tuky | 9,56 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 73,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrnB
Moje poznámka
Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrnB
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 24 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 27 minutami
Africké kuře
Hypnos před 30 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 31 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 51 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 53 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 57 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
strouhání do polévky,
ruční sekáček na petrželka,
strouhání do polévky z polohrubé mouky,
drobení do polévky ze sekacku,
drobení do polévky v čopru,
drobeni v sekáčku,
drobeni do polevky bez strouhani,
strouhani do polivky,
strouhani z polohrubé mouky,
drobení do polévky v sekačku,
strouhání bez námahy,
drobenka do polévky že sekacku,
mrvenička ze sekáčku,
drobení do polévky z čopru,
gomboda recept,
gomboda,
vychytávka na drobení,
co sekame v sekáčku,
strouhání do polévky s polohrube mouky,
polévkové drobení v sekáčku
Komentáře (39)
Veronika.Hrozna:
Týýý brďo
No, vám by asi spíše než vaření šlo svařování, že
Temování?
To je původně starý (ale ne zastaralý) výraz ze strojařiny: utlačit, utěsnit, zpevnit pěchováním...
Já mám ještě jiný trik - rozpustím máslo, nechám trochu vychladnout, přidám mouku a cukr, vidličkou smíchám a nechám dál chladnout, občas zase vidličkou načechrám...a před použitím nechám úplně zchladnout a trochu ztuhnout....