Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 545 kJ / 3 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,74 g |
Tuky | 337,10 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme sádlo a na něj dáme cibuli nakrájenou na kolečka. Na ni dáme na kostky nakrájený bůček, trochu podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a dvě hodiny pečeme v remosce, až je maso měkké.
Krok 2: Občas podlijeme (podle potřeby) a promícháme, ať se maso shora nespálí.
Krok 3: K výpečkům je vhodné zelí a bramborový knedlík.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky z remosky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5rk
Moje poznámka
Výpečky z remosky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5rk
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 57 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 10 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
výpečky z remosky,
výpečky v remosce,
recept do remosky,
recepty v remosce,
výpečky v v remosce,
recepty pro remosku,
výpečky z v remosce,
remoska typ ii,
výpečky z bůčku v remosce,
remoska recepty,
kuchař ví vípečky,
zelí a vypecky v remosce,
vypecky do remosky,
recepty z remosky,
remoska výpečky,
remoska pecenka
Suroviny:
cibule,
bůček,
sádlo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
voda
Komentáře (17)
Pokud v komentáři mluvila Cat o "klasické", tak jen proto, aby ji odlišila od těch různých pečenek a elektrických pánví - a v komentáři oproti názvu to má toto upřesnění logiku.
Myslím, že je jasné, kde vznikl problém, který tě tak popudil
Tak jsme si to snad vysvětlili
Tolik jen pro vysvětlení, proč tedy pravá remoska..
No , ale pro klid duší recept předělám na barvitý název " Výpečky z remosky II"..