Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 265 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,38 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 28,34 g |
Postup přípravy
cibuli.Přidáme hlívu, sterilovanou zeleninu i s nálevem, koření (dáme do kulatého sítka), sůl a podlijeme vodou
dle potřeby. Krok 2: Dusíme do změknutí hlívy. Vyndáme koření a pak zahustíme moukou rozmíchanou ve šlehačce.
Provaříme. Dochutíme octem a cukrem. Krok 3: Servírujeme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva na způsob svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjWl
Moje poznámka
Hlíva na způsob svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjWl
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 33 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 54 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 2 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 3 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 3 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 3 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná svíčková,
svickova zhlivy ustricne,
hlíva recepty,
hlíva se svíčkocou,
recept hliva na svíčkovou,
hlíva-recepty
Suroviny:
hlíva ústřičná,
špek,
cibule,
máslo,
tymián,
sůl,
šlehačka,
směs zeleninová pod svíčkovou,
mouka,
cukr
Komentáře (5)