Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 583 kJ / 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,35 g |
| Tuky | 1,25 g |
| Vláknina | 23,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,02 g |
| Sacharidy | 77,25 g |
Postup přípravy
Maso osolit, okořenit, přidat nevařenou rýži a přilít asi 1/3 šálku vývaru. Vše důkladně promíchat. Směsí plnit cibule, kterým předem odřízneme vršek a všechny vydlabeme na co nejtenčí vrstvu, obalíme anglickou slaninou, kterou připíchneme párátky. Krok 2: Pečeme při 170 °C asi 30 až 40 minut.
Zveřejněno 4. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná cibule v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4BNx
Moje poznámka
Plněná cibule v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4BNx
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněná cibule,
anglická slanina na cibulce,
plněná cibule s anglickou slaninou,
plněná cibule recept,
plněné cibule,
anglicka na cibulce,
plněná anglická slanina recept
Suroviny:
cibule,
slanina anglická,
česnek,
rýže,
pepř mletý,
sůl,
vývar zeleninový,
párátka
Komentáře (9)
autorky receptu máte?!