Suroviny
Porce: 4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupu brambory a dám vařit. Přidám sušené hřiby, sůl, pepř, bobkový list a část krájeného kopru.
Krok 2: Až jsou brambory měkké, přiliji smetanu a vložím zbytek kopru. Provařím, dochutím octem a cukrem.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Moje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 20 hodinami
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno 7. 10. 2025 06:07:50
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin hrníčkový jablečný koláč
Merylas před 20 minutami
Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
veronika_straka před 1 hodinou
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 12 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 13 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 14 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 15 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 15 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 16 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 16 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 17 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s hribama asmetanou,
kulajda se susenych hribu,
jak zahustit kulajdu,
kulajda s hribama,
smetanova polevka se sušenými hriby,
kulajda recept,
polevka hriby, brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
kopr,
smetana 33%,
sůl,
pepř,
bobkový list,
houba hřib,
ocet,
cukr
Komentáře (5)