Bramborová pomazánka s fazolemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,45 g |
| Tuky | 2,18 g |
| Vláknina | 45,18 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 136,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová pomazánka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwOR
Moje poznámka
Bramborová pomazánka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwOR
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 7 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 9 hodinami
Kari korma
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 46 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 1 hodinou
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 3 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 3 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 4 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 5 hodinami
Tématické fráze:
helmans recepty,
helmans.cz recepty,
recepty helmans,
helmans,
helmans.cz,
helmans reklama,
reklama na helmans,
helmans soutěž,
majonéza helmans,
helmans-recepty,
recepty s fazolemi,
fazolová pomazánka,
pomazánky pro děti,
recepty z fazoli,
pomazanky recepty,
majonéza helmans-recepty,
helmansrecepty.cz,
pomazanka pro deti,
www helmans,
recepty s fazolí
Suroviny:
brambory,
fazole,
česnek,
šťáva citronová,
jogurt bílý,
sůl,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (6)