Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme a potřeme bílým jogurtem z obou stran.
Krok 2: Rozválíme kukuřičné lupínky a řízek v nich obalíme, dále smažíme podle zvyku.
Krok 3: Jako přílohu podáváme hranolky, brambory, chleba, možno i zeleninovou oblohu. DOBROU CHUŤ.
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Královský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6lX
Moje poznámka
Královský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6lX
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
královský řízek,
královské řízky,
královský řízek recept,
královský kuřecí řízek,
lepší řízky,
královské řízky recept,
recept na kralovske rizky,
recept královské řízky,
recept kralovsky rizek,
hovězí maso recepty,
královský řízky,
řízek z hovězí svíčkové,
recept na královský řízek,
královské kuřecí řízky,
řízek,
rizky s lupinky,
řízky lupínky,
královské na řízky,
recept-kralovsky řízek,
recepty královské řízky
Suroviny:
plátek hovězí,
jogurt,
lupínky kukuřičné,
sůl,
vejce
Komentáře (13)
Je to skoro totožný postup na velice známé a výborné jogurtové kuřecí řízky.Jen by chtělo doplnit, kam s tím vejcem.Normálně se dává do jogurtu.