Královský oběd

kedlubna Kuchař: kedlubna

Hovězí maso 7 názorů

Suroviny

750 g hovězího zadního
olej
2 cibule
sůl
červená paprika
gulášové koření
chilli
majoránka
petrželová nať
3 čerstvé papriky
mouka hladká
Na placky:
nastrouhané brambory
sůl
vegeta
majoránka
pepř
cibule
česnek
vejce
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si osmažíme dozlatova cibuli, přidáme na větší kostky nakrájené maso, až se zatáhne zasypeme červenou paprikou a gulášovým kořením, osolíme.

  2. Chvíli podusíme , přidáme nakrájené papriky, majoránku, chilli , nasekanou čerstvou petrželovou nať.

  3. Zalijeme vodou - stejné množství vody jako masa) a necháme dusit do změknutí. (tlakový hrnec cca 45 minut) .

  4. Zaděláme moukou rozkvedlanou ve vodě, povaříme ještě deset minut. Příloha bramborové placky, volské oko a čerstvá zelenina.

Poznámka

královský . .. ten název jsem si vymyslela, když jsem ještě tahala kačku na provázku. . .a už se doma ujalo :-)

http://www.kedlubna.tym.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Královský oběd

  • Dana 61 Dana 61(neregistrovaný)

    Báječné papáníčko. Moc chválím. Opravdu gurmáni vyzkoušejte. Moje bývalá kolegyně dávala ještě pod bramborák kopeček bramborového salátu.Ale to už je myslím, kombinace mnoha chutí i když proti gustu žádný dišputát.

    Odpovědět

  • marlan marlan

    :yes:vypadá to moc dobře určitě zkusím díky za tip

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Taky bych si dala, vypadá to fakt pěkně, bodík ode mě:yes::-D

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna(autor receptu)

    JJ, HOVĚZÍ JE NAKRÁJENO NA KOSTKY, jdu to napsat i do receptu . . . .

    Odpovědět

  • slunce slunce

    hned bych si to dala mňam :-p

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Šári, jako vždy, nádhera, jsi profík! Určitě plus a ukládám!;-):yes:

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ...vypadá to nádherně...a určitě i královsky chutná, takže náev je na místě...jen mám dotaz...to maso je nakrájené na věší kostky, že?...taková masová směs na bramboráku...dávám bodik a určitě vyzkouším...:yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: oběd z hovězího masa recepty na skvělé obědy skvělý oběd oběd z hovězího hovězí maso v tlakovém hrnci recept na skvělý oběd rychlý oběd z hovězího obědy z hovězího masa hovězí zadní v tlakovém hrnci recepty na skvělý oběd oběd v tlakovém hrnci hovězí maso tlakový hrnec hovezi na obed oběd z hovězího zadního hovezi maso obed obed oběd recepty hovězí v tlakovém hrnci oběd hovězí maso co na oběd recepty

Zapomněl/a jsem heslo