Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královský oběd

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 206 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny175,06 g
Tuky11,89 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy44,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji si osmažíme dozlatova cibuli, přidáme na větší kostky nakrájené maso, až se zatáhne zasypeme červenou paprikou a gulášovým kořením, osolíme. Krok 2: Chvíli podusíme , přidáme nakrájené papriky, majoránku, chilli , nasekanou čerstvou petrželovou nať. Krok 3: Zalijeme vodou - stejné množství vody jako masa) a necháme dusit do změknutí. (tlakový hrnec cca 45 minut) . Krok 4: Zaděláme moukou rozkvedlanou ve vodě, povaříme ještě deset minut. Příloha bramborové placky, volské oko a čerstvá zelenina.

Zveřejněno 24. 3. 2009

Poznámka autora kedlubna

královský . .. ten název jsem si vymyslela, když jsem ještě tahala kačku na provázku. . .a už se doma ujalo :-)

http://www.kedlubna.tym.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Královský oběd

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jjq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Královský oběd

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jjq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Báječné papáníčko. Moc chválím. Opravdu gurmáni vyzkoušejte. Moje bývalá kolegyně dávala ještě pod bramborák kopeček bramborového salátu.Ale to už je myslím, kombinace mnoha chutí i když proti gustu žádný dišputát.

:yes:vypadá to moc dobře určitě zkusím díky za tip

Taky bych si dala, vypadá to fakt pěkně, bodík ode mě:yes::-D

JJ, HOVĚZÍ JE NAKRÁJENO NA KOSTKY, jdu to napsat i do receptu . . . .

hned bych si to dala mňam :-p

Šári, jako vždy, nádhera, jsi profík! Určitě plus a ukládám!;-):yes:

...vypadá to nádherně...a určitě i královsky chutná, takže náev je na místě...jen mám dotaz...to maso je nakrájené na věší kostky, že?...taková masová směs na bramboráku...dávám bodik a určitě vyzkouším...:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
oběd z hovězího masa, skvělý oběd, recepty na skvělé obědy, oběd z hovězího, recept na skvělý oběd, obědy z hovězího masa, hovězí maso v tlakovém hrnci, rychlý oběd z hovězího, recepty na oběd, recepty na skvělý oběd, hovězí zadní v tlakovém hrnci, hovezi na obed, oběd v tlakovém hrnci, hovězí maso tlakový hrnec, hovezi maso obed, oběd z hovězího zadního, oběd hovězí maso, obedy recepty, oběd s hovězího masa, oběd recepty

Suroviny:
hovězí zadní, olej, cibule, sůl, paprika čerstvá červená, koření gulášové, chilli, majoránka, nať petrželová, paprika čerstvá červená, mouka hladká, brambory, sůl, vegeta, majoránka, pepř, cibule, česnek, vejce, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu