Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X40v
Moje poznámka
Kachna na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X40v
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 4 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 7 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 1 hodinou
Banánové vafle
amaliesediv před 1 hodinou
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 2 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 4 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 5 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 5 hodinami
Tématické fráze:
kachna recept,
recept kachna,
kachna na kmine,
jak očistit na kachnu,
kachna na z kmínu,
jak očistit kachnu,
zakrýt kachnu při pečení,
recept na kachnu,
kachna na kmínu,
pečená kachna na másle a kmínu,
kachna recepty
Suroviny:
kachna,
kmín drcený,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)
Před mražením maso, které přijde v kůži / vysokou a divočáka nemyju. Ze zajíce v zadních běhách v kloubu vyřežu tukový váček, ten se mrazit nesmí, moc páchne a zmrazím. Před přípravou, pak odblaním a umyju. Bažanty myju, před mražením i po něm. Nevím, jestli je to správné, ale dělala to tak moje tchýně.
A neviem, či si vieš predstaviť, koľkými rukami a kde a za akých podmienok sa s mäsom manipulovalo...nerobme si ilúzie.
No, možná název této klasiky doplnit: Pomalu pečená... že aby někdo při ledabylém čtení nechtěl začít s pečením k nedělnímu obědu v deset ráno, že