Dunajské vlny krok za krokem
Nemáte moc zkušeností s pečením a přesto byste chtěli vyzkoušet upéct tento krásný dezert? S tímto receptem to jistě zvládnete. Dezert tvoří světlé a kakaové těsto pokladené meruňkami, jemný krém a čokoládová poleva.
Suroviny pro 1 plech
plech s vyšším okrajem 20x30 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 650 kJ / 8 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,25 g |
Tuky | 604,08 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 589,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dunajské vlny krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZvO
Moje poznámka
Dunajské vlny krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZvO
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 54 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 14 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 15 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 16 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na dunajské vlny,
pečeme krok za krokem,
dunajské vlny,
recepty krok za krokem,
recepty krok za krokem s fotem
Suroviny:
vejce,
tuk hera,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
mléko,
sůl,
meruňky,
mléko,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
čokoláda,
mléko,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (7)
Ořechovo-kávové řezy
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0Když se to nevychladí před polevou, katastrofa. Jak to nevychladím dost, tak to poleva rozehřeje, nedá se to natřít. Musíš počítat vždycky s tím, že někdo, něco peče poprvé ! Plácne polevu na právě natřený krém a pak si bude stěžovat, že se koláč nepoved!