Dunajské vlny krok za krokem
Nemáte moc zkušeností s pečením a přesto byste chtěli vyzkoušet upéct tento krásný dezert? S tímto receptem to jistě zvládnete. Dezert tvoří světlé a kakaové těsto pokladené meruňkami, jemný krém a čokoládová poleva.
Suroviny pro 1 plech
plech s vyšším okrajem 20x30 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 650 kJ / 8 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,25 g |
Tuky | 604,08 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 589,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dunajské vlny krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZvO
Moje poznámka
Dunajské vlny krok za krokem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZvO
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 9 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 16 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 7 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 9 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 10 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 10 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 11 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 12 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na dunajské vlny,
pečeme krok za krokem,
dunajské vlny,
recepty krok za krokem,
recepty krok za krokem s fotem
Suroviny:
vejce,
tuk hera,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
mléko,
sůl,
meruňky,
mléko,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
čokoláda,
mléko,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (7)
Ořechovo-kávové řezy
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0Když se to nevychladí před polevou, katastrofa. Jak to nevychladím dost, tak to poleva rozehřeje, nedá se to natřít. Musíš počítat vždycky s tím, že někdo, něco peče poprvé ! Plácne polevu na právě natřený krém a pak si bude stěžovat, že se koláč nepoved!