Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Španělská česnečka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min příprava)

17. 5. 2010 16:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 056 kJ / 969 kcal
Bílkoviny43,91 g
Tuky79,54 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 423 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy18,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:

časopis F.O.O.D.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

18. 6. 2013 08:30

:yes::-*

Colombo65 Colombo65

20. 5. 2010 21:41

Krásné foto;-);-), dobré dobroty;-);-);-)

lemeL lemeL

20. 5. 2010 16:51

Děkuji Elizo :-)

Eliza Eliza

20. 5. 2010 13:07

Lenko, děkuji za recept. Polévka je moc dobrá. Použila jsem toustový chleba, který se za těch 15 minut úplně rozvařil (pomáhala jsem mu metlou), takže se polévka příjemně zahustila. Výborné.
Posílám bod a nějaké obrázky :-).

lemeL lemeL

18. 5. 2010 10:07

Děkuji Václave :-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 5. 2010 08:38

Při každé příležitosti, když dojde na jídlo a přijde řeč s přáteli na česnečku dojde vždy ke sporu, která je ta pravá jedině správná.Už si ani nikdo netroufne říci (to dříve se nestávalo) a trvat na tom, že je to "Budějcká" , "Šumavská", "Písecká", "Táborská" atd. Zkrátka je to "TA NAŠE" oblíbená. Takže se nedivím Lence, že ji nazvala "Španělská" a jak je vidět jak nechtěla trvat na konkrétním kraji, přisvojují si ji z více míst, ale kdo to může odpřísáhnout, že právě je ta jediná VAŠE a ne třeba Bulharská. Však je to jedno. Hlavně že chutná. HI HI. Václav. +bodík 3

lemeL lemeL

17. 5. 2010 19:07

To by asi opravdu nebyla španělská :-*

rebeka rebeka

17. 5. 2010 18:28

špagi:-!souhlas:-!libeček všude kolem nás:-!:yes::yes::-D

spagetka spagetka

17. 5. 2010 17:57

Sice nevím, proč španělská, když v Jizerkách ji takhle děláme od pradávna, ovšem s řepkovým olejem,jo a hádejte, co se tam má přidat? Správně - libeček - jo pak to není ta španělská asi ;-) každopádně :-p:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: šumavská česnečka babicovy dobroty táborské těstoviny pravá česnečka pravá česnečka recept f.o.o.d. recepty f.o.o.d. časopis časopis f.o.o.d. taborske testoviny jak připravit česnečku sumavska cesnecka recept recept na spanelskou cesnecku čěsnečka recept španělská česnačka recept -celozrnny chleb s repkovym olejem čěsnečka španělská polévka recept šumavska čěsnečka španělská česnčka foto jak připravit polévku česnečka česnečka špnělská

Suroviny: chléb, olej olivový, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar, vejce, sůl

TopRecepty.cz

Španělská česnečka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQKM