Španělská česnečka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
Tuky | 79,54 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:
časopis F.O.O.D.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2013 08:30
20. 5. 2010 21:41
Krásné foto, dobré dobroty
20. 5. 2010 16:51
Děkuji Elizo
20. 5. 2010 13:07
Lenko, děkuji za recept. Polévka je moc dobrá. Použila jsem toustový chleba, který se za těch 15 minut úplně rozvařil (pomáhala jsem mu metlou), takže se polévka příjemně zahustila. Výborné.
Posílám bod a nějaké obrázky .
Posílám bod a nějaké obrázky .
18. 5. 2010 10:07
Děkuji Václave
18. 5. 2010 08:38
Při každé příležitosti, když dojde na jídlo a přijde řeč s přáteli na česnečku dojde vždy ke sporu, která je ta pravá jedině správná.Už si ani nikdo netroufne říci (to dříve se nestávalo) a trvat na tom, že je to "Budějcká" , "Šumavská", "Písecká", "Táborská" atd. Zkrátka je to "TA NAŠE" oblíbená. Takže se nedivím Lence, že ji nazvala "Španělská" a jak je vidět jak nechtěla trvat na konkrétním kraji, přisvojují si ji z více míst, ale kdo to může odpřísáhnout, že právě je ta jediná VAŠE a ne třeba Bulharská. Však je to jedno. Hlavně že chutná. HI HI. Václav. +bodík 3
17. 5. 2010 19:07
To by asi opravdu nebyla španělská
17. 5. 2010 18:28
špagisouhlaslibeček všude kolem nás
17. 5. 2010 17:57
Sice nevím, proč španělská, když v Jizerkách ji takhle děláme od pradávna, ovšem s řepkovým olejem,jo a hádejte, co se tam má přidat? Správně - libeček - jo pak to není ta španělská asi každopádně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 9 hodinami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Právě bylo uvařeno:
Krůtí prso na hořčici s rýží
Kody74 uvařila před 5 hodinami
Mexické fazole s masem
Lukas.Vatral uvařila před 5 hodinami
Bílkové řezy
Moanka uvařil před 6 hodinami
Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou
Michak uvařil před 6 hodinami
Šlehané bifteky
AnnaP4 uvařila před 6 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
evik_svistik uvařila před 8 hodinami
Tmavé raženky
Tonja uvařila před 9 hodinami
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 10 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit česnečku? Tato polévka je snadná a rychlá, navíc šetří žaludek i peněženku
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
VIDEO: Otestovali jsme tři cenově příznivé pražské restaurace: Lákají na hlavní jídlo za 180 Kč i prvorepublikovou atmosféru
Další recepty
Tématické fráze: šumavská česnečka babicovy dobroty táborské těstoviny pravá česnečka pravá česnečka recept f.o.o.d. recepty f.o.o.d. časopis časopis f.o.o.d. taborske testoviny jak připravit česnečku sumavska cesnecka recept recept na spanelskou cesnecku čěsnečka recept španělská česnačka recept -celozrnny chleb s repkovym olejem čěsnečka španělská polévka recept šumavska čěsnečka španělská česnčka foto jak připravit polévku česnečka česnečka špnělská
Suroviny: chléb, olej olivový, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar, vejce, sůl
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
9 názorů