Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 797 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Fenykl očistíme a nakrájíme na menší kousky. Jablko zbavíme jadřince a taky nakrájíme. Krok 2: V pánvičce rozehřejeme lžíci olivového oleje, přidáme fenykl, mírně osolíme, podlijeme vínem a dusíme do vyvaření vína. Krátce před koncem přidáme jablko a společně doděláme. Obojí má zůstat na skus.
V druhé pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme připravené kotlety a opečeme dozlatova Krok 3: Fenykl s jablkem rozdělíme na talíře, zakápneme balsamicem a doplníme kotletami.
Podáváme např. s bagetou.
Zveřejněno 18. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6go
Moje poznámka
Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6go
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 5 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky - klasické
Lukrejka před 15 minutami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 31 minutami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 2 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 3 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 5 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 5 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 6 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
fenykl,
jablko,
víno bílé suché,
sůl,
pepř,
olej olivový,
balsamico
Komentáře (3)