Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pečené máslové dýně

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 798 kJ /
430 kcal
Bílkoviny1,01 g
Tuky20,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,40 g
Sacharidy61,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslovou dýni omyjeme a nakrájíme na malé, asi centimetrové kostičky. Krok 2: Smícháme s červenou paprikou, tymiánem a česnekovým olejem. Krok 3: Dáme na pečícím papírem vyložený plech a pečeme 10 minut. Krok 4: Mezitím si připravíme dressing smícháním všech ingrediencí. Krok 5: Ten vlijeme na pečenou dýni a ještě dalších 10-15 minut necháme péct. Krok 6: Pak pečenou dýni vyndáme z trouby a necháme vychladit. Krok 7: Roketu omyjeme, dáme na talíř a na něj poklademe upečenou dýni. Krok 8: Vše posypeme sezamovými nebo lněnými semínky.

Zveřejněno 23. 11. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpQ5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpQ5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

právě to peču v troubě...a pekelně se těším ;-)

Tohle bude dobrota.:-p:yes:

Lucinko, musí to být dobrota. Hned bych si dala. . . ;-):yes: +8

Bala jsem se, jak na to bude reagovat pritel, ale snedl mi cely talir a pry mu to pripomina "spek" :-D Davala jsem k tomu opecene bagetky a tri druhy syru....nejdriv zmizelo tohle - k memu velkemu udivu :-8

Originální, jednoduché a zdravé :yes::-K.

Hézkýýý, ukládám:-p:yes:

Srdce mi plesá pri pohľade na tento receptík...

Tématické fráze:
dýně recepty, bílá dýně, bílá dýně recepty, recepty z dýně, pomazánka z pečené dýně, dyne bila, jak se loupe dýně, recepty dýně, pečená dýně, recept na máslovou dýni, dýně máslová- recepty, máslová dýně-pomazánka, recepty z bílé dýně, olejová dýně, recepty na maslovou dyni, špagetová dýně recept, bílá dýně recept, dyne recept, pěstování hokaido, pěstování dýně

Suroviny:
dýně máslová, rukola, semínka sezamová, tymián sušený, olej česnekový, chilli, paprika čerstvá červená, omáčka sojová tmavá, olej, med, šťáva citronová, vločky chilli, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu