Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Malé brambory uvaříme oloupané buď celé nebo překrojené napůl v osolené vodě do měkka.
Krok 2: Slijeme je, do horkých brambor vmícháme máslo, hořčici, otrhané lístky tymiánu, strouhneme trochu citronové kůry a posypeme mletým pepřem.
Krok 3: Podáváme ihned horké.
Zveřejněno 7. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
Moje poznámka
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 31 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 33 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 17 hodinami
Tématické fráze:
brambory s hořčicí,
brambory s hrubozrnou hořčicí,
brambory v hořtici,
brambory v horcici,
hořčicové brambory,
pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí,
hořčičné brambory,
brambory s hortici,
hořčičné brambory top recepty,
pečené brambory s tymianem a horcici,
šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí,
brambory v horcicne,
brambora s hořčicí,
peczone perogi,
americke brqmbory s tymianem,
pečené brambory s francouzskou hořčicí,
brambory s hrubozrnou hořticí,
albert tymianove brambory
Suroviny:
brambory,
hořčice hrubozrnná,
máslo,
citron,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě