Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 102 kJ / 1 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,47 g |
| Tuky | 108,23 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 436 mg |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 6,41 g |
| Sacharidy | 164,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s nádivkou z fazolí, špenátu a ořechů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G32r
Moje poznámka
Pečené kuře s nádivkou z fazolí, špenátu a ořechů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G32r
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 1 hodinou
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 3 hodinami
Kari korma
Přidáno před 11 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 16 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 39 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 10 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 11 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 13 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 14 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 15 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 16 hodinami
Suroviny:
kuře,
klobása vinná,
strouhanka,
ořechy vlašské,
listy špenátové mražené,
fazole bílé malé,
cibule,
vejce,
máslo,
olej olivový,
batáty,
pepř
Komentáře (6)
Jsem se špatně vyjádřila - myšleno, že neumím esteticky naporcovat nadité kuře na 6 porcí
No, dyby klikla na "Recept si zatím oblíbili" tak by něco viděla...
6 porcí?
Na velikosti záleží, že
2x přední okončetina + kousek prsou
2x prsa
2x zadní končetina
a u nás ještě biskup pro kuchaře
Hodně zajímavá nádivka
Opravdu 6 porcí? Ne 4? ( Já nějak neumím naporcovat 1,5 kg nadité kuře naporcovat na šest....)