Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové kotletky naklepeme, (stačí lehce, ať maso nemáme moc rozklepané), posypeme ho kořením na bifteky a dáme stranou. Dále připravíme oloupanou cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme na nudličky a česnek na slabé plátky a zatím odložíme.
Krok 2: Do pánve dáme trochu oleje, stačí 1-2 lžíce a na něm lehce necháme provonět cibuli s česnekem. Po chvíli přidáme maso a to necháme z každé strany lehce opékat. Pak pokapeme sójovou a worcesterovou omáčkou, necháme opět provonět, můžeme přidat trochu vody a děláme v pánvi 15-20 minut. Během opékání maso dřevěnou vidličkou obracíme, popřípadě podlíváme šťávou.
Krok 3: Hotové kotlety podáváme, na talíř přidáme cibulku a posypeme petrželkou.
Zveřejněno 23. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotletky na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAoL
Moje poznámka
Vepřové kotletky na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAoL
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
koření
Komentáře (6)