Pečený srnčí hřbet
Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná. Podle tohoto podrobného návodu jí zajisté snadno připravíte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 223 kJ / 1 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Moje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 23 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 28 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 34 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Suroviny:
hřbet srnčí,
olej olivový,
šťáva citronová,
jalovčinky,
koření hřebíček,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
víno červené,
vývar masový,
cibule šalotka,
mrkev,
smetana zakysaná
Komentáře (8)
Čta suroviny a postup jsem si říkal totéž, tedy skoro totéž - nyní více než často používám chuťově bezpohlavní
No domnívám se, že EVOO je uveden spíše z důvodu nějakým způsobem ozvláštnit běžný rcp
Ááá nééébo se jiného oleje nedostávalo, že
Mimochodem - "svíčková" ze srnčího je fakt "gastroporno", kdo nezkusil tak se šidí o úžasný zážitek....