Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 42,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Moje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 51 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
rassolnik,
bramborová polévka,
polévka rassolnik,
rossolnik,
polevka z sterilizovanych okurek,
bramborová kaše s okurkou,
houbová omáčka s nakládanými houbami,
dia polévka recept,
rassolnik polévka recept,
polevka z nakladanych okurek,
houbová soljanka,
rossolnik recept,
polévka s nakládanými houbami,
recepty soljanka, rossolnik,
polevka rossolnik,
polévka na zácpu,
bramborová polévka s okurkem,
bramborová polévka s okurkou,
kulajda s nakládanými houbami,
polévka ze sterilovaných okurek
Suroviny:
brambory,
okurky sterilované,
mléko,
máslo,
vejce,
kmín celý,
vývar,
smetana zakysaná,
petrželka zelená
Komentáře (20)
(máte pravdu),houbové,ze svíčkové,ledvinek atd. Je to otázka
oblastí. Ale většinou jsou výborné.
Děkuji za bodíky a zkuste!!
On to v podstatě není můj nápad, vystřihla jsem si to z jakéhosi časopisu, ale tam se nezahušťovalo pomocí brambor, ale záklechtkou (mouka, voda). S bramborovým pyré mi to přišlo takové elegantnější a nemusí se tak dlouho vařit, takže brambory jsou akorát tak, jak je člověk chce.
Také mě napadlo, že člověk kolikrát neví, co se zbylou bramborovou kaší, ohřívaná není už tak dobrá. Tahle polévka by mohla být chutným řešením...