Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zbojnická vepřová směs

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

@.jarda11

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 490 kJ /
2 029 kcal
Bílkoviny157,75 g
Tuky74,80 g
Vláknina45,50 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,85 g
Sůl6,50 g
Sacharidy158,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou plec nakrájíme na kostky (je jedno, jak velké), žampiony nakrájíme na plátky 1 cm,
pórek nakrájíme na jemné nudličky. Krok 2: Na oleji osmahneme dozlatova maso, opepříme a osolíme. Až bude maso měkké, přidáme žampiony, pórek, podlijeme trochu vody a dusíme 15 minut. Krok 3: Přidáme kukuřici, arašídy, krájené feferonky, vše promícháme, zalijeme smetanou a dochutíme.

Podáváme s rýží či bramboráčky.

Zveřejněno 1. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zbojnická vepřová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L8R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zbojnická vepřová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L8R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Podle tebe Jardo, podle tebe se nedá vařit

casino: :-Dmáte strach, že se tu bude řešit úroveň české pediatrické traumatologie?:-D

casino: ne...stránky Digiarta znám...občas se mu pravda plete í/ý....ale jsou to dobré recepty podle kterých dá uvařit dobré jídlo...a přidávat do diskuze k tomuhle patlalovi mi přijde hodně nevhodné.....

@.jarda11: tak to je super:yes::-D

No, asi budu za nelidu:
MamlajdaD:
...a co takhle SZ, he? :-K

hospodyne: vařit umím ale ty recepty odpovídají přesně jak mají být než tu jsou některý jsou pěkně na nic jsem kuchař a udělal bych to 2x líp tady to je že to není ono jak to má být
takže ten recept je podle toho jak má být

hospodyne: S českým jazykem je na štíru víc zdejších kuchařů, ale jazyk by se měl ctít, že. No ještě horší gramatiku, tedy přímo hrubky, jsem před chvílí viděla na blogu přispěvatele s nickem digiart, ten má těžké hrubky i v nadpisech svých receptů na blogu! A protože neumí pořádně česky, tak se za to ani nestydí. No jen jsem si potřebovala ulevit a vypovídat se.
Ale chtěla jsem se zeptat, jak se daří vnoučkovi se zlomenou ručičkou? Snad v té nemocnici nepláče! Je to, jak jsi včera psala, ještě malý předškoláček. Moc mu držím palce, ať se co nejdřív uzdraví a ať mu nezůstanou žádné následky! :-) :yes::yes::yes: Moc zdravím! :-K:-K:-K

@.jarda11: bože můj, v které obecné jste splnil povinnou školní docházku...:-((
vařit neumíte a česky také ne

Eja57: takle ten recept jak jse se dělá

@.jarda11: jsem doma se zablokovanejma zádama, nemůžu se smát....;-(:-D:-D:-D:-D.....ale to nejde....bože....

:-D:-D:-D:-D
teda Casino.....oni nevěděla jak se dělá šťáva:-D:-D:-D

Stálo by za úvahu vstupně do TOPek dát odstrašující příklady jak NE:-D

Eja57: můžete jí tam dát kdy chcete

@.jarda11: takle se recept nepíše....moderátorka už tomu dala trochu fazónu, ale furt ještě nevím, kdy tam mám dát tu sterilovanou kapiii....

hospodyne: takle má být správný recept než je na internetu

casino: pořádně si to předčete po zalití vody vznikne štáva a víc se tam nedává je to směs a do směsi se štáva nedává to byste jako měla vedět

Suroviny:
plec vepřová, žampióny, kukuřice sterilovaná, arašídy, pórek, kapie sterilovaná, feferonka, šlehačka, olej, sůl, pepř mletý

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu