Postup přípravy
(Pokud nepracujeme se zbylými šulánky, je třeba je z bramborového těsta nejprve uvařit. Většinou na to myslím při vaření bramborových knedlíků předem a připravím si a uvařím i nějaké šulánky.) Krok 3: Zapečeme v troubě při 180-200 °C, asi 30-45 minut (podle množství surovin v pekáčku), do červena.
Pokud používám libové uzené maso, během pečení směs ještě pokapu rozpuštěným sádlem.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Moje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 15 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 41 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Suroviny:
těsto bramborové,
zelí kysané,
maso uzené,
sádlo
Komentáře (7)