Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 715 kJ / 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 0,85 g |
| Vláknina | 15,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salátovku nastrouháme nahrubo a menší okurky nakrájíme na tenká půlkolečka. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Salátovku dáme do mísy, lehce osolíme a opepříme. Necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
Krok 2: Přidáme všechny zbývající suroviny, kromě kopru, a promícháme. Dolijeme nálevem z okurek. Salát dochutíme podle toho, jestli je nálev sladší, nebo kyselejší. Nakonec vmícháme kopr a necháme vychladit.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Moje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 15 minutami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 3 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 16 minutami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 21 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 29 minutami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 50 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 3 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 3 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 4 hodinami
Suroviny:
okurka salátová,
okurky sterilované,
cibule,
česnek,
kapie,
kopr,
lák okurkový,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)