Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 715 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salátovku nastrouháme nahrubo a menší okurky nakrájíme na tenká půlkolečka. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Salátovku dáme do mísy, lehce osolíme a opepříme. Necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
Krok 2: Přidáme všechny zbývající suroviny, kromě kopru, a promícháme. Dolijeme nálevem z okurek. Salát dochutíme podle toho, jestli je nálev sladší, nebo kyselejší. Nakonec vmícháme kopr a necháme vychladit.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Moje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Suroviny:
okurka salátová,
okurky sterilované,
cibule,
česnek,
kapie,
kopr,
lák okurkový,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)