Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 723 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
Moje poznámka
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 16 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 53 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 4 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
vývar kuřecí,
cibulka lahůdková,
mrkev strouhaná,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
prsa kuřecí,
psyllium,
ocet rýžový,
omáčka worcesterová,
olej slunečnicový,
vejce,
ocet
Komentáře (24)
Forma receptů je zde daná, kdo chce být součástí komunity, koukne, jak na to a přizpůsobí se. - To je vše a vše je mimo recept, nepatří k němu. Chcete-li, můžete si založit diskuzi a povídat si tam.
Nevím co vám na názvech receptů přijde nesmyslné. "Čínská sladkokyselá pálivá polévka (Dělená strava podle LK - zvířata)" jsou tam potřebný informace - Co to je, kam se to řadí a zařazení mezi rostlinnou a živočišnou skupinu) to je naprosto normální název, chcete třeba aby tam byl název "Pálivá polívka po čínsku"? I normálního člověka když potkáte na ulici a čte si nějaký článek, tak proč si čte třeba zrovna téma, o které by normálně ani okem nezavadil?
Protože ho zaujal název a když vás zaujme název, má autor z poloviny vyhráno.
No ohledně toho kvanta receptů které tu autor/ka přidává, tak pokud nemá tolik času přidávat recepty postupně například každý den jeden, tak prostě jen vynahrazuje dny, kdy na to čas nebyl. (Vím že to není nejlepší příklad, ale třeba vemte si, že milujete ježdění na kole, každý den si uděláte krátký výlet na 10 kilometrů, ale třeba 2 dny na to mít čas nebudete a bude vás to hodně mrzet, vy by jste si to nevynahradil/la a neudělala si větší výlet? Já osobně tedy ano.)
A pokud vím tak ty "kecy" o totáči či jiné politické straně tu zakázané či omezené nejsou, takže hold your horses, ok
1. Nepíši že někoho urážíte, jen že poučujete.
2. Chápu že moderátoři tu odvádí kus práce, ale to že tady ve dvou slovech použitá majuskula (velké písmeno) není po gramatické ani češtinářské stránce špatně a nedá se počítat jako chyba, to je asi tak všechno co vám k tomu řeknu.
3. Otázku "proč zrovna v těchto dvou slovech jsou použita velká písmena" neházejte na mou osobu, nevidím autorovi/ce do hlavy, takže nevím jaký byl důvod aby to tak bylo napsáno, jen hádám a uvažuji nad tím proč by to tak může být...
Ano - obtěžuje mne, že nerespektujete nic - nesmyslné názvy receptů znemožňují obvyklé funkce webu - k čemukoli se přiřadí recepty úplně mimo jen díky závorce v názvu....A obtěžuje mne otevřít TOPky a vypadne na mne dalších X receptů od jednoho autora a nic jiného...
A věřím, že nejenom mne....
A ty kecy o totáči si nechte laskavě od cesty....
1. Nikomu se kvůli pravopisu neposmívám (a ani bych si to nedovolila, není to můj styl) - kde něco ode mě takového vidíte?
2. Tyhle LK recepty bych docela ráda i neopravovala, nicméně je to tu naše práce - dát všechny nové recepty do pokud možno stejné formy, tzn. i bez chyb. A k tomu se váže i další bod.
3. Tací, co si recept špatně přečtou... Stejně byste to mohl/a říct u kteréhokoliv jiného receptu, že je v něm něco, co se dá splést a rozhlídněte se - vidíte někde v textech receptů jejich části psané hůlkovým písmem?
A jestli chcete někomu opravovat texty které napsal, tak jste se měla vyučit pedagogickou školu a jít otravovat děti do škol, které to potřebují více, než slušní lidé co si tu jen chtějí přidávat svoje recepty. Když už chcete někoho poučovat, tak by jste se zrovna mohla učit ze svého rčení co máte napsané pod jménem a k tomu vám jedno hezké moudro přidám - Než začneš soudit chyby jiných lidí, pohlédni na stopy svých vlastních mokasín.