Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku
Vychutnejte si dokonalou kombinaci vláčné banánové buchty a jemného tvarohového krému s pudinkem. Připravte si ji snadno a rychle díky hrníčkové metodě, která šetří čas i nádobí. Ideální pochoutka ke kávě, čaji nebo jako sladká tečka dne!
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 713 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 61,48 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 211,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3pY
Moje poznámka
Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3pY
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 1 hodinou
Mexický bramborový salát
wimra před 2 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 2 hodinami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 2 hodinami
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 6 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 8 hodinami
Suroviny:
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
banán,
mléko,
rum,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
máslo,
kokos,
tvaroh,
mléko,
rum,
pudink bez vaření,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské
Komentáře (6)