Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 403 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 47,90 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 8,96 g |
Postup přípravy
- 1 zelená cuketa asi 500 g, 4 listy mangoldu bez řapíků, 5 stroužků česneku. 1/4 lžičky soli, 80 g kešu nebo mandlí, 2 lžíce oleje. Cuketu nakrájíme a podusíme na lžíci oleje, vychladlou rozmixujeme s ostatními surovinami, můžeme přidat čerstvou bazalku. Dáme do skleniček (zakápneme olejem) a skladujeme v lednici.
Řapíky lze použít jako chřest na másle.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Moje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 58 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 49 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 59 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
sůl,
olej olivový,
pesto,
rajče sušené v oleji,
olivy černé,
parmazán,
losos uzený
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann